Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka rozšířila nabídku nominálů v bankomatech

Fio banka rozšířila nabídku nominálů v bankomatech

5.8.2024 09:17

Z bankomatů Fio banky je nově možné vybrat i 200 Kč bankovky, nabízí se tedy více možností, jakou částku k výběru zvolit. Klienti Fio banky mají výběry z vlastních bankomatů neomezeně zdarma.

„V uplynulých dvou měsících jsme postupně vylepšovali naše bankomaty, aby si klienti mohli všude nově vybrat také dvousetkorunovou bankovky. Vždy bylo potřeba bankomat na chvíli odstavit z provozu, vybrat z něj všechnu hotovost, reinstalovat a zadotovat novými bankovkami, a to na všech našich bankomatech. Kolegové tedy v rámci výměny projezdili opravdu důkladně celou republiku,“ dodává k nové možnosti obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Fio banka má celé České republice celkem 229 bankomatů, z nichž 115 disponuje také vkladovou funkcí. Všechny bankomaty jsou vybavené bezkontaktní čtečkou a na všech lze také pro vklad i výběr využít i kartu digitalizovanou v jedné z mobilních peněženek Apple Pay, Google Pay nebo Garmin Pay.

CHF25,6944927,12051